Inte feeling

Varför bestraffas mina goda gärningar med 100 år i djupaste sömn? Inte rättvist.
Ty, även jag vill vara en helbrägdagörare (jag vet att det inte betyder det jag vill att dfet ska betyda, men det låter som det iaf, så det får vafa så.)

Feeling


Det här, mitt herrskap, är feeling.

Att lussebullar

Vi bakar lussebullar på körfältet ikväll. Det kommer inte helt utan vissa insikter i degbakandets ädla konst.
Eftersom att lussebullar är så förbannat gott vill man gärna ha mer än en sats av det, eftersom att det går åt som smink för fåfänga. Dock är det dyrt med ingredienserna.
För att råda bot på det här har jag utarbetat en lösning. Istället för att tvätta händerna efter degknådning, ta något litet och hårt och pilla ut degresterna under naglarna, för vid varje baktillfälle samlas där ca 345 kg deg. Det borde räcka en hel jul.
Dessutom borde underarmsträningen man får räcka en hel livstid. Inte undra på att ryska hemmafruar har tre meter i diameter på sina underarmar.

Lilla Melodifestivalen

Vilket otroligt dåligt program det är. Fyfan. Jag mår typ illa.
".. Och de tävlande har skrivit samtliga bidrag helt själva"
. Jag kanske är lite väl misstänksam, men jag har en ganska stark känsla av att dom inte har skrivit bidragen helt själva. Inte ens texterna ibland. Inte för att jag bryr mig så mycket om det, men ändå. Eller näe, inte ens ändå. Jag bryr mig inte. Jag mår bara illa.
Nu ska jag ägna mig åt något jag finner mycket mer givande, nämligen att diska och slänga sopor.
Hej då Lilla Melodifestivalen!

Intercity-travelling man of incredible action.

Det har alltid varit en slags dröm för mig att få sitta ner från klockan 09.00 till 04.00. Igår fick jag äntligen min chans att testa det.
Jag och fyra grabbar åkte iväg på en roadtrip till sthlm för att se Carbon Based Lifeforms på Cosmonova, för det skulle kanske bli en once-in-a-lifetime-performance tänkte vi. Färden påbörjades 09.00 GMT+1 igår morse. Nu orkar jag inte gå in på exakt hur hela färden gick, utan för att hålla mig till temat säger jag bara att vi satt ner i bilen till klockan 17.00, när vi hade kommit fram till Naturhistoriska Riksmuseet. Väl där inne gick vi ner till restaurangen, där vi satt ner i en timme och åt. För att erhålla bästa platser bestämde vi oss för att börja köa 18.00, alltså en timme innan konserten började. Vi märkte att det fanns bänkar man kunde sitta på, så vi tog tillfället i akt och gjorde just det.
Inuti Cosmonova sitter man, för det vet jag. Där satt vi i 45 minuter och gottade oss i god elektronisk musik.
Efter det gick vi ut i bilen och satt hela vägen hem, alltså från typ 20.00 till 04.00.

Vi satt ner ca 83% av ett dygn. Kul.

Mästerkocken i Stövlar.

Näe, jag är varken någon mästerkock eller iklädd stövlar, men jag ska idag, för första gången i mitt liv, göra hemgjorda köttbullar. Om det blir lika gott som mommas köttbullar ser jag ingen anledning till att låta bli att äta köttbullar reten av livet.



Men eftersom att jag är vaken på nätterna och sover på dagarna har jag förlorat mitt tidsperspektiv, vilket leder till att jag inte förrän nu märker att klockan inte är runt 18.00-snåret, utan istället 22.00. Då lagar man inte mat.

Luring.

Sitter man uppe sent om nätterna med samma tankar om och om igen, kommer man så småningom fram till insikter - På gott och ont.
Bara för att jag skrev sådär tror man säkerligen att det är dysterheter jag har funderat över. Men det är det inte.



HAAAAHAHHAHAA!

sirteT

Jag har säkert spelat över hundra omgångar tetris inatt. Det är riktigt sjukt.

jwgonetonteont

nghweetwmrgbkwobywrombrwojbr obwrobobwronrbnmbrirb rbw rbw nnkbnjrb wrb ogjvffsdgåplbrhönmönt n.
onveeonvte!
Jävla helvete.

Att pissa sig själv i ansiktet lite.

Inte nog med att jag är en filantrop numera - jag är även dum i huvudet!
På förmiddagen idag bestämde jag mig för att lyssna litegrann på en ljudbok som jag hade införskaffat mig, och gjorde genidraget att blunda för att få inte börja tänka på annat medans jag lyssnar. Det resulterade i att jag sög och drog åt helvete. Hej då världen.

Filantropen

När man vaknar såhär tidigt om mornarna så finns det förvånansvärt lite saker att göra, ty - hör och häpna - det är faktiskt ingen annan som är vaken såhär tidigt utan en god anledning. Så, vad gör man?
Många kanske tar sig tid att avnjuta en lång frukost med nykokt kaffe, en god tidning (eller varför inte en god läderinbunden bok, om t ex arabisk svartmagi för/emot kärlekskranka), några kokade ägg osv. En del andra kanske beslutar sig för att somna om. Vissa tar sig tid att begrunda.
Just idag tillhör jag den tredje kategorin (även om jag så småningom kanske sållar mig till kategori ett). Jag har kikat runt i andra människors bloggar, ansiktsböcker och andra hjälpmedel för att exponera sina liv och kommit till insikten om att andra verkar ha ett sundare förhållande till vänner, och människor i regel, än vad jag har. Kan det här stämma? Är jag en dålig människa?
Jag vill gärna ha en god relation till människor, men allt för ofta känner jag mig rätt elak, och dålig. Det vill jag inte vara. Jag vill vara en god vän och medmänniska. Tänka innan jag talar, tänka innan jag beter mig, tänka innan helt enkelt. Jag ska nog börja se över det här litegrann.

Alla goda ting är tre. Kanske står oppositionen på likvärdig mark.

Jag och Rebekka har en liten tävling. Eller snarare är det väl så att det är jag som tävlar mot henne. I vilket fall så går hela grejen ut på att jag ska somna före henne någon kväll, eftersom att hon är en naturlig begåvning när det kommer till att somna direkt om kvällarna, medan jag långt ifrån är detsamma, MEN nu råkar det faktiskt te sig så att jag har vunnit för en gångs skull. Grattis jag!
Dock sker det här på gott och ont.
Jag har återigen fått in det här med att somna på kvällarna, vilket är gott. Jag vaknar utvilad, vilket är gott. Som jag tidigare nämnde vinner jag min småsinta tävling, vilket är gott. Jag vaknar numera mellan 04.00-05.00. Inte gott.
Jag får absolut inte tillbaka någon vidare känsla för tid. Inte gott.

Jag tror dessutom att jag börjar bli riktigt sjuk. Inte gott alls.

lol :D

Hahaha, jag sitter och försöker optimera min dator och tar reda på att man kan konfigurera jävligt mycket i firefox om man skriver about:config i url-raden. Det bästa med det hela är varningstexten man får innan man kommer in på alla inställningar.



Jag lovar, jag ska vara försiktig!

Haahahaaha.

Fantasi, fantaså.

Sådär ja, nu ska jag nog få tillbaka min dygnsrytm. Jag somnade ungefär halv tolv inatt, efter att slugt nog använt mig av glass som sömnmedel. Vaknade dock runt två, och låg och halvdrömde/fantiserade. Bl a om att jag och någon annan blev utvalda för häftiga experiment av världsregeringen, däribland tidsresande. Vi hade till vår hjälp Carl von Linné, numera klädd i en väldigt osexig Magnum P.I-inspirerad outfit, bestående av en rosa skjorta, sandfärgade shorts (naturligtvis smaklöst korta), stora pilotbrillor, mörkt hår med bortsvettat hårvax, sandaler samt en stor fet cigarr. Och en väldigt häftig svensk dialekt.

Hur som haver.
Jag lyckades somna igen, inte så långt efter jag hade fantiserat klart om actionfyllda botaniker, men vaknar igen 05.00, och bestämmer mig för att kliva upp istället för att kanske råka somna om och sova fram till ragnarök.
Om jag inte får tillbaka något grepp om tid efter det här, då vet jag inte.


Jag blev förresten lite nyfiken att läsa på om Carl von Linné alldeles nyss, och läste att hans namn tydligen förkortas ned till bokstaven L i angivelser av vetenskapliga artnamn. Det här gör honom till den enda författaren som kan kortas ned till en bokstav, vilket enligt mig är helt sjukt. MADSKiLLZ.


Evil mango.

Dygnsrytm verkar vara för mig vad Spelling Bee är för en dysleker - till synes helt omöjligt.
Jag vet inte hur många dagar nu som jag har somnat sent på natten (i många fall tidigt på morgonen) och inte vaknat förrän på eftermiddagen någon gång. Jag har inget begrepp om tid längre, vet knappt vilken dag det är, blir bara tröttare och tröttare för varje dag och känner mig allmänt som en zombie. Sånt här får en ju att känna sig motiverad och sugen på livet. Nej.

Meeen, jag ska fan ta tag i det här innan jag ruttnar bort här hemma, och har därmed bestämt mig för följande:
  • Jag ska pallra mig till någon trafikskola och sätta igång med körkortet igen.
  • Jag ska börja plugga upp mina gymnasiebetyg.
  • Jag ska börja träna.
  • Jag ska få ett jobb (vilket jag redan håller på att söka, men ändå).

Det finns inga brister i min plan. Möjligtvis om pengarna på mitt körkortskonto börjar skina med sin frånvaro, men det är nog ingen fara på taket (lol).


EDIT: Jag somnade, inte så långt efter jag hade skrivit det här. Bra skit, jag försöker igen imorgon.

Det konstnärliga geniet som är jag.

Förresten, har ni sett min fantastiskt snygga, nya header som jag har gjort alldeles själv? Den är riktigt snygg. Nästan lika snygg som headern på den här bloggen. Den har jag minsann också gjort.

Och..

.. varför i helvete kostar det 2000:- att plugga en mattekurs? Jävla hittepå.

Okej, vafan?

Jag fick inte tillbaka jobbet på 118 som det verkar. jag fick iofs ett mail som berättade at jag inte fick jobbet, vilket var rätt hygglo ändå, så man slipper springa runt och hoppas att man får jobbet hela dagarna.
Aja, behöver dom inte färdigutbildad personal, så behöver dom väl inte i guess.
Sitlif.

Nu vill jag verkligen ha ett jobb. Eller kanske hellre bara en regelbunden inkomst på över 10000 varje månad. Dags att skrapa triss känner jag.

The best things in life.

Kärlek och att bajsa, utan tvekan.

Apooor

Det här med att sova, och att ha en normal dygnsrytm, är inget för mig.
Jag gör ett nytt försök imorgon.

Teknikens blunder.

Okej, visst, jag gillar teknik och prylar och sånt, men finns det nånting jag avskyr, alla kategorier, är det fan skrivare och deras tillverkare.
Jag tänkte att jag skulle skriva ut en blankett idag, som jag kunde fylla i, för att i sin tur skicka in till mitt försäkringsbolag och få tillbaka lite cash. Tji fick jag, ty bläcket var slut i skrivaren, när det konstigt nog fanns kvar för någon vecka sen bara. Skitsamma tänker jag, jag får väl köpa en ny bläckpatron (eller snarare fick min mor göra det:D) tänkte jag. Jag traskar ner på stan, kikar in på clas ohlson, och köper mig en patron som klart och tydligt ska passa till min skrivare.
Nu kommer vi till den bästa biten med skrivare - Att faktiskt med framgång lyckas byta patroner.
Även fast jag redan vet hur man byter bläckpatron följer jag noggrant beskrivningarna, för att med gott samvete kunna klaga på produkten, eftersom jag redan vet att skrivare aldrig funkar som dom ska. Allt går som smort ända till sista fasen av patronbytet. Där får jag meddelandet att min bläckpatron inte är kompatibel med skrivaren. Jag skrattar gott, slår mig för knäna och känner mig lite som en profet av något slag.
Som sig bör ringer jag till kundtjänsten och, återigen som sig bör, möts av en person som hatar allt som har med kundservice att göra. Jag frågar vad jag ska göra åt saken, och får rådet att rengöra det lilla chipet som sitter på patronen.
Installationen funkar. Utskriften gör dock inte detsamma.
För att kunna skriva ut måste samtliga bläckpatroner innehålla färg. Varför i helvete går det inte med bara en svart bläckpatron? Det finns ett alternativ på skrivaren som tillåter mig att bara skriva ut med den svarta bläckpatronen, men alla färger måste fortfarande vara påfyllda.
Vem är så jävla dum att han skapar en maskin kräver tre ytterligare komponenter för att fungera, när de inte ens behöver användas? Det är som att din kropp skulle innehålla fem blindtarmar, men om en plockas bort, då kan du inte röra benen längre. helt otroligt jävla idiotiskt. Hädanefter tänker jag rita av alla mina utskrifter för hand, för att sedan skylla på skrivmaskinsindustrin ifall någon klagar. Det lär nog funka. Eller en bättre idé vore att snickra ihop en egen skrivmaskin i paint, för jag kan lova att den skulle funka bra mycket bättre än samtliga konkurrenter.

Apjävlar.

Widipeka

Hahaha wikipedia är bra skit.
Med tanke på att vem som helst kan modifiera vilken artikel som helst, är jag förvånad över att inte fler artiklar ser ut som den jag hittade nyss. Allt verkar vara i sin ordning, och infon verkar stämma, ända tills..

Common features

asssssssssssssssssssssssssssssssssssssss fuck fuck fuckets/profile.cfm?Display=Moons&Object=Jupiter |title=Jupiter: Moons |accessdate=2008-06-25 |publisher=NASA }}</ref>


Det här underhållning på hög nivå, när man sitter vaken och svettig om nätterna.



Inatt jag drömde något som.. whatever

Jag drömde ingenting alls, för jag har inte somnat än, och jag kan inte somna än, för jag har vänt på dygnet. Inte särskilt praktiskt när man tänker tankar som bör diskuteras med någon. För den enda jag har till hands att diskutera med här hemma, hon somnar nästan så fort lampan släcks och huvudet nuddar kudden (på det bra sättet förstås, ifall du läser det här Rebekka :D), och jag vill inte väcka henne.

Det jag funderade på, och faktiskt panikade lite över, var att jag kom fram till att eftersom att.. vänta nu. Ju mer jag tänker på det, desto dummare låter det. Jag tänker inte ta det längre, och jag panikar inte över det längre.

Nice!

SnickrarN

Det är faktiskt sjukt roligt att sitta hemma hela tiden. Jag lovar.
Men en idé slog mig precis. Jag kan ju börja snickra ihop min tatuering.

EDIT: Jag misstänker att jag kunde ha skrivit snickarN i rubriken istället för snickrarN, men gjort är gjort.

"okej"

Haha, det får inte plats!

Perfekt skapelse.

Jag är ju bra jävla duktig, jag. Nästan så att man tror att jag är ihopplockad av enbart skills på allt.

Har det slutat hända?

Eller lägger jag inte märke till det längre?

Min välformade rumpa

Om vi lyckades sätta människor på månen för 40 år sen, borde det inte vara så svårt att uppfinna lite saker som skulle förenkla, och i vissa fall förgylla, ens vardag. Jag har sammanställt en lista;

  • Ett täcke som alltid är jämt fördelat i påslakanet, istället för ett täcke som till 80% håller sig till höger, vänster eller utanför.
  • En självbäddande säng vid behov.
  • Element som faktiskt värmer upp hemmet, istället för att nöja sig med att värma upp en kvadratmeter.
  • En kyl med möjlighet att ladda ner mat.
  • En diskmaskin som fyller och plockar ur sig själv, för att sedan lägga tillbaka allt på sin rätta plats.
  • Smuts-frånstötande och odör-fria kläder.
  • Fungerande datorer.
  • Självsorterande sophantering.
  • Ett programmerbart gott omdöme, vid förtäring av rusdrycker, eller permanent bruk för vissa människor.
  • En riktig babelfisk.
  • Snusdosor som fyller på sig själv.
  • Någon extra timme på dygnet.
  • Ergonomiska bärbara spelkonsoler.
  • Plug-and-play-humor, dvs att ett skämt funkar på alla. Väldigt användbart på t ex bröllop, när man för det mesta ska säga klyftiga saker i sina tal hela tiden
  • Ett självstädande golv.
  • Trevliga butiksbiträden.
  • Teknologi i allmänhet som håller i mer än två år.
  • Ett implantat i hjärnan med artighetsfraser och vänligt tonfall, för 70% av de människor som ringer in till nummerupplysningar.

Jag ska nog skicka det här i ett brev till någon världsorganisation för uppfinningar och sånt.

En tidsmaskin?

Min mobil har varit cp ett tag nu. Ingenting sparas på den efter 28e Oktober.
Jag kan t ex se att det har kommit ett missat samtal, men det går inte att kolla i listan vem det var, för det senaste missade samtalet jag har är från Rebekka, 08.28 28/10 2009. Samma sak med senast uppringda, och allt sånt. Jag kan läsa ett nytt sms, men inte om jag går via inkorgen, för det sista smset jag har i min inkorg är från Nickeshake, 14.23 28/10 2009. Jag kan ta många otroligt snygga bilder (som jag nämner tidigare, får man överdriva om inte motsatsen kan bevisas) och kika på dom i några sekunder, så länge jag har kameran framme liksom, för sparade, det är dom minsann inte.

Ingenting sparas längre efter den 28/10 2009. Jag funderar på om man kanske skulle spara den här mobilen, eftersom den tydligen har potential att bryta principerna för hur tid & rum håller samman. Kan blir rik på det, vettu.

Man blir faktiskt mobbad om man inte kan

Hur kan en människa helt och hållet ignorera allt som har med skiljetecken att göra?

"whihu lunch hmm undra va det blir DRICK smohhthie ja!!! andra dagen snart över vill kunna änta riktigt mat snart ska köpa chips och dipp så fort jag kan tugga"

Som ett kinder-ägg, fast förjävligt och med en bitter eftersmak av piss; nämligen Åtta meningar i en! :D
Det är alltså ett helt ofabricerat citat, där inte mindre än 7 vitala skiljetecken lyser med sin absoluta frånvaro, där tre till skulle kunna placeras in för att höja kvalitén från dagisnivå. Dessutom är det ju felstavat på sina ställen (vilket förvisso inte är så farligt över huvud taget, men det bidrar till känslan av fronten i ett världskrig tillsammans med det andra) och tre uttropstecken ihopbuntade på ett och samma ställe, när en hade varit alldeles utmärkt, och resten hade kunnat sprida sig över resten av den här skiten.


Jag hoppas att personen i fråga läser det här, känner igen sig och blir upprörd över sitt eget beteende.

Funderingar, 'n sisådär kvart i fyra.

Min vetgirighet känner inga gränser tror jag ibland. För att jag ska känna att jag vet allt, eller åtminstone tillräckligt, om någonting, måste jag ha haft någon form av erfarenhet av det. Det, i sin tur, innebär att jag måste erfara någonting i någon form också. T ex, lägger jag ofta handen på varma ytor, för att testa hur varm ytan är under vissa omständigheter (jag gör inte direkt någon vidare proffessionell undersökning av saken, utan nöjer mig med att behandla mitt nya intresseområde med ett barns nyfikenhet), jag smakar och luktar ofta på okända föremål, vilket jag titt som då ångrar.
Någon form av gräns har jag givetvis. Jag har alltid velat veta hur det känns att bryta någonting, inget abstrakt, utan snarare en arm, eller kanske en fot eller två, men det betyder inte att jag slänger mig nerför stup.
Jag har desutom alltid velat sätta mig in i hur andra människor lever. Hur går andra människors tankebanor, hur reagerar andra människor på vissa saker, hur upplever andra människor allt från färg och ljud till text och konversation?
Speciellt arten kvinnor. Kvinnor är olidligt fascinerande, och många fler frågor kommer till liv nu när jag är sambo med en. T ex, hur känns det när det rinner som har hört det kallas, hur ser kvinnor på sex (för alla män ser det på mer eller mindre samma sätt, är jag övertygad om. Om inte annat finns det alltid någon koppling), hur känns det att vara gravid, hur känns det att föda, hur känns det att vara helt annorlunda byggd än en man?

Allt det här skulle givetvis vara väldigt angenämt att erfara, men det går inte, för det vet jag.

Haveri havera

Jag har en asbra dator. Riktigt utomordentligt utmärkt funkar den, precis hela tiden. Speciellt alldeles nyss. Jag sitter och spelar ett spel som jag har lyckats hitta igen, efter typ ett års sökande, nämligen Orbox B. Jag lyckas ta mig en ganska bra bit in i spelet, men när det kommer en bana där man måste kynda sig lite för att klara den, lägger datorn ner all verksamhet. Nu måste jag göra om alla banor igen.
Perfect.

Hallåviin.

Jag tänkte summera halloween-firandet som hände i lördags, men min sambo har redan gjort det, så jag låter henne få summera åt mig också. Ungefär så gick det till.

En asbra rubrik

Igår eftermiddag satt jag och skummade igenom platsbanken efter lediga jobb som jag skulle kunna ta direkt, och jag fann följande intressanta:
  • Caféansvarig på Bilbolaget (Det låter kanske som ett bigshot-jobb, men man brer mackor och kränger skiten ungefär, plus att jag bor kanske fyra minuter gångavstånd därifrån.)
  • Överläkare
  • Neuropsykolog
  • Socionom/Kurator till kvinnojouren
  • 15 nya platser på mitt gamla jobb
Jag har ett vagt (näe förresten, inte vagt över huvud taget) minne av att jag pratade med mitt gamla jobb och bad att dom skulle höra av sig om det dök upp någon ledig plats. Det här samtalet ägde rum för ungefär två veckor sen. Vad hände under dom två veckorna undrar jag? Bestämde sig helt plötsligt en person om dagen för att avgå? Eller är det chefen som springer runt med kurare-pilar?
Tveksamt, säger jag, och funderar vidare på att dom kanske redan visste det här när jag ringde, men beslöt sig för att inte säga något. Antingen det, eller så råder total förvirring på bygget, vilket inte är helt otroligt, med tanke på vart det är jag har jobbat.
Nu kanske man sitter och funderar på varför jag skriver en massa skit om stället där jag vill ha jobb. Det funderar jag också på. Men det är roligare att blogga om man har något att klaga på, har jag märkt.
I vilket fall ringer jag dit igen och hör efter om jag kan få knipa en plats, och dom svarar att dom ska överlägga för att sedan höra av sig. Samtalet kommer inom kort, och beskedet lyder:
"Något företräde i kön får du inte för att du har jobbat här tidigare, men du är mycket välkommen att ansöka igen, som de andra".
Fair enough kanske, men vafan. Varför får inte en som redan jobbat där företräde? Jag har känslan av att när man lägger ut en annons på platsbanken är det för att det saknas folk på arbetsplatsen. Varför då ta in folk som behöver två veckors utbildning för att kunna ens komma igång med arbetet? Är inte det lite som att typ säga att man ska bygga ett hem åt alla hemlösa, sen ställa sig och pissa dom i ansiktet istället?

Näe, så farligt är det inte kanske, men det var kul att skriva.
Hoppas jag får jobbet nu bara.

Skills that kills

Vi skillar rätt hårt här på körfältet.

Slut.

Jag funderar ibland på om jag lider av någon form av hjärnskada. Natt efter natt är jag vaken senare än jag borde, och ag tänker varje gång att jag kommer att fungera normalt dagen efter. Ja, jävlar du, säger jag bara.
Idag har jag t ex varit en jävla zombie precis hela dagen. Svettig, halvnaken och vaken i perioder. Det tycker jag är värt att fira - Hurra! :D

Eftersom att jag inte orkar göra ett nytt inlägg om partyt i lördags klämmer jag in det lite (inte så) snyggt här.
Ilördagsvardetparty.Jagvarascoolochhadeklättutmigtillräddningstjänstedemon,vilketinnebarvärldenstajtasteoverallochenblådödskallemask.
Dettogsförståsendelbilder(ochca92%avdombildernaliggerpåfacebook)ochjagkanskeslängerutenbildsåsmåningom.Detmärksnog.

Slut.

RSS 2.0